image
 |  2 17 Червня 2018 | 19:01

Українці придумали, як миттєво охолодити будь-який напій

Прилад Chill & Cheers здатний за кілька хвилин охолодити будь-яку рідину з точністю до одного градуса.
Про це 17 червня 2018 року повідомляє сайт «ETCETERA.MEDIA».
ІДЕЯ. Команда українських розробників спочатку задумала прилад Chill & Cheers, що перекладається як «охолоди і підніми келих», виключно для охолодження вина. Але пізніше вирішили розширити сферу застосування практично на будь-який напій, будь то вино, пиво, горілка, кола, вода, віскі або джин.
ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ. Девайс розміром з домашню кава-машину. Він не використовує лід, воду або фреонові холодоагенти для охолодження – для його роботи потрібно тільки електрику. Все, що потрібно, – це залити в прилад ваш улюблений напій, встановити необхідну температуру за допомогою кнопок на приладі або ж за допомогою програми для смартфона і натиснути «старт». Користуватися Chill & Cheers не складніше, ніж звичайним електрочайником, запевняють розробники.
ВИРОБНИЦТВО. Зараз українська компанія виходить на серійне виробництво приладу Chill & Cheers і через краудфандінг, тобто систему добровільних внесків, збирає для цього кошти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити