image
 |  2 18 Червня 2018 | 17:29

Луцькі поліцейські викрили 24-річного розбійника

Зловмисник на вулиці Ковельській вчинив розбійний напад на 27-річного жителя одного із сіл Луцького району. Правопорушник побив потерпілого та викрав у нього мобільний телефон і гроші. Співробітники кримінальної поліції спільно з патрульними поліцейськими встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 24-річний житель цього ж району.
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба поліції Волинської області.
Інцидент стався близько 22 години. Правопорушник, побивши потерпілого, незаконно заволодів його мобільним телефоном і грішми у сумі 1,3 тис. грн.. після чого втік.
У ході оперативно-розшукових заході поліцейські встановили причетність до скоєння розбійного нападу 24-річного жителя села Цеглів Луцького району.
За фактом, вчинення розбійного нападу з метою заволодіння чужим майном,поєднаного із насильство, небезпечним для життя чи здоров’я особи, слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавленням волі строком від трьох до семи років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити