image
 |  0 18 Червня 2018 | 16:01

У Луцьку хочуть притягнути до відповідальності посадових осіб Департаменту муніципальної варти

У Луцьку зареєстрували петицію щодо надання правової оцінки діяльності посадових осіб департаменту муніципальної варти Луцької міської ради та проведення перевірки щодо цільового використання бюджетних коштів даною установою.
Про це інформує "ВолиньUA".
Автором документу є Сергій Мельник.
"Вимагаємо, в межах власної компетенції, встановити та притягнути до відповідальності посадових осіб департаменту муніципальної варти Луцької міської ради за систематичне порушення Законів України, а також відправити за належністю матеріали, які викладені у даній петиції, в прокуратуру, підрозділи МВС, органи суду, управління держпраці та інші компетентні органи для опрацювання та надання правової оцінки їх діям. Прошу підтримати дану петицію, з метою притягнення посадових осіб Луцької міської ради та посадових осіб Департаменту муніципальної варти до відповідальності, передбаченої чинним Законодавством України. Докази систематичних порушень чинного Законодавства України надаю", - йдеться у петиції.

Лучанин наводить основні види порушень керівництвом муніципалів своїх посадових обов'язків:
1) Зловживання службовим становищем (ст. 364 ККУ), самоуправство (ст. 356 ККУ), порушення Кодексу Законів про Працю України посадовими особами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради під час пленарного засідання 38-ї сесії Луцької міської ради 28.02.2018 року.
2) Порушення відповідальними посадовими особами департаменту муніципальної варти Луцької міської ради ЗУ «Про доступ до публічної інформації», а саме систематичне надання недостовірної та неповної інформації.
3) Зловживання службовим становищем (ст. 364 ККУ), самоуправство (ст. 356 ККУ), службове підроблення (ст. 366 ККУ), порушення Кодексу законів про працю України.
Також він просить провести перевірку щодо цільового використання бюджетних коштів департаментом муніципальної варти Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити