image
 |  0 18 Червня 2018 | 11:15

Як у Луцьку літали на кулях (ВІДЕО)

Фестиваль повітряних куль Аеросфера вперше відбувся у Луцьку. Від п’ятниці до неділі лучан катали на шести аеростатах.
Про цей детсья в сюжеті "12каналу".
Програма максимум - політ над містом, який тривав від 40 хвилин до півтори години. Таке задоволення коштувало три тисячі гривень з людини. Зголосилось на тривалі польоти близько сотні лучан.
Хоча був і простіший варіант. Піднятись у небо на кулі, прив'язаній до закріплених на землі тросів. Такий політ тривав всього десять хвилин і коштував 300 гривень для дорослих, 150 - для дітей. Охочих було в рази більше. Попри те, що тривалість та напрямок польоту залежить від сили вітру, пілоти переконують - така подорож безпечна. Організатори ж зізнаються - такого великого ажіотажу не очікували.
Піднятись у небо наважились не усі. Втім чимало лучан прийшли просто подивитись на кулі в небі та сфотографуватись на їхньому фоні. Окрім польотів, під час фестивалю лучанам пропонували й інші розваги. Зокрема на Театральному майдані організатори поставили атракціони для дітей.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити