image
 |  2 19 Червня 2018 | 18:00

Пара наркоманів кололася в присутності дитини

У Львові камери відеоспостереження зняли пару можливих наркоманів із малою дитиною. Їх помітили між готелем "Супутник" і "Аквапарком". На відео жінка у присутності дитини робить внутрішньовенну ін'єкцію чоловікові. Перед цим вони насторожено оглядаються довкола.
"І як такі батьки можуть бути!? Біля дитини колотися. Дитину дуже шкода. Інформацію з відео передали дільничному цього району, також інформацію – де саме бачили її біля ТЦ. Там вона жебракує", – йдеться у повідомленні керівника ГО "Варта - 1" депутата міськради Ігоря Зінкевича.

Відповідне відео він опублікував у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині поліція виявила посіви конопель.


Правоохоронці встановили, що на відео - 43-річний чоловік та його цивільна дружина, 35 років. Дівчинка, якій в липні виповниться 2 роки, є їхньою спільною дитиною. Проживають у Львові.
Поліцейські спільно зі соцслужбами тимчасово помістили дитину в лікарню на обстеження. У жінки є ще одна дитина, 9-річний син, яким опікується баба.
Матір збираються притягнути до відповідальності, а також позбавити її батьківських прав.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити