image
 |  0 19 Червня 2018 | 14:15

Створили проект, який допоможе українським студентам працевлаштуватись у Європі

У Польщі створили проект "EdWork", який допоможе студентам зі Східної Європи, в тому числі з України, знайти легальну роботу в країні.
Він передбачає пошук тимчасового і постійного заробітку для іноземних студентів, котрі навчаються в Польщі та для студентів іноземних закладів вищої освіти, пише polradio.pl.
"Наші партнери великі польські та іноземні фірми, зокрема, зі сфери послуг, харчової промисловості та логістики. Вони вже заявили про готовність працевлаштувати 850 студентів зі на період літніх канікул", - розповів президент Групи EWL Анджей Коркус.

Усі питання щодо легалізації перебування в Польщі, влаштування на роботу, забезпечення житлом, будуть вирішуватимуть організатори проекту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі масово з’являються послуги і реклама українською.


"Участь у програмі безкоштовна. На початковому етапі проект триває від 1 до 3 місяців - тобто якраз у період літніх канікул. Далі ми передбачаємо можливість знайти молоді зі Східної Європи роботу, сумісну з навчанням в польських вишах", - сказав ініціатор проекту, уповноважений з інтернаціоналізації вищої освіти Парламенту студентів ПольщіКірил Салата.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити