image
 |  0 21 Червня 2018 | 12:42

На ремонт доріг в Ковелі передбачили 38 мільйонів

У 2018 році на ремонт доріг передбачено 38 мільйонів гривень.
Про це йшлося на засідання профільної комісії Ковельської міськради під головуванням Вадима Ткачука, - передає «ВолиньUA».
Цьогоріч у Ковелі на ремонт доріг передбачено понад 38 мільйонів гривень: 6 мільйонів 900 тисяч – кошти обласного бюджету, решта – міського.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волині дадуть майже 400 мільйонів гривень на ремонт доріг
Поточний ремонт на суму у 9 мільйонів гривень вже проведено. Зокрема, ямковий ремонт доріг з асфальтовим покриттям з допомогою струменевої машини зроблено на 30 вулицях, грейдерування без підсипання щебеневої суміші на 57 вулицях, грейдерування з підсипанням щебеневою сумішшю на 39 вулицях. І на шести вулицях поліпшено асфальтове покриття.
На вулиці Симоненка зроблено капітальний ремонт. Такий ремонт передбачено на вулицях Павлова, Липинського, Вітовського, 40 років Перемоги (відрізок біля ДНЗ№8), Панаса Мирного, Мічуріна, Відродження, Олени Пчілки. Є в планах вулиця Тимошенка – це дорога міжнародного значення. Тому місто розраховує на співфінансування з обласної державної адміністрації.
Як писало наше видання, У Володимир-Волинському районі розпочався ремонт доріг

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити