image
 |  11 22 Червня 2018 | 16:31

Голова Асоціації міні-футболу Волині, який втрапив у «російський» скандал, пішов у відставку

Сьогодні 22 червня на засіданні виконкому АМФВ була розглянута письмова заява діючого президента АМФВ Сергія Голоскокова про звільнення з займаної громадської посади.
Про це 22 червня 2018 року повідомляє сайт «Асоціація міні-футболу Волині».
Розглянувши заяву та заслухавши особисто заявника, Виконком одноголосно вирішив задовільнити прохання Сергія Голоскокова та звільнити його із займаної посади. Згідно Статуту за відсутності президента до наступної Конференції його повноваження виконуватиме віце-президент АМФВ Руслан Корпош.
У своїй промові під час засідання екс-президент АМФВ Сергій Голоскоков коротко відзвітувався про 10 років роботи Асоціації футзалу Волині та зауважив основні моменти роботи футзальної громади. За десятирічний термін із дня існування АМФВ були започатковані регулярні чемпіонати Волині серед чоловіків та жінок. В останні два сезони взяли старт повноцінні чемпіонати з футзалу серед дітей та ветеранів віком 35 років і старші. АМФВ визнавалася кращою регіональною асоціацією з футзалу в Україні та неодноразово відмічалася подяками за розвиток виду спорту вищого керівництва АФУ, ФФУ та ФФВ. У числі кращих АМФВ згадувалася в щомісячних комюніке УЄФА.
Все це стало можливим завдяки ретельній та професійні роботі величезної команди фанатів футзального руху Волині. Щирі слова подяки екс-очільник висловив функціонерам футзалу, серед яких Ігор Школьний, Олександр Жуматій, Володимир Братусь, Руслан Корпош, Василь Кохановський, Денис Чернуха, Володимир Новосад, Ігор Дмитришин, Анатолій Хомич, Анатолій Мищук, Ігор Безуглий, Василь Столяр, Віталій Кварцяний, Юрій Ващук, Віталій Герасимчук, Вадим Каганов, Володимир Гримайло, Сергій Владико, Денис Пашкевич, Олександр Червоний, Микола Повісший, Юрій Веремчук, Сергій Байбіков, Олександр Бляшук та інші.
Завдяки ентузіастам, котрі вкладали свою енергію та кошти у футзальні клуби області, волинський футзал став добре відомий на теренах України. Олександр Мороз, Роман Бірук, Олександр Тищенко, Віктор Ревко, Анатолій Бартощук, Денис Чорнуха, Юрій Волошин, Юрій Кмитко, Сергій Дружук, Андрій Харченко, Сергій Магера, Олександр Куць, Юрій Павельчук, Назар Бугайчук, Олег Мартин, Сергій Чемерис, Олександр Антонюк та багато-багато інших – нескінченний  список чудових людей, які протягом багатьох років допомагали розвивати вид спорту в регіоні.
На останок Сергій Голоскоков від душі подякував всій команді АМФВ, головам комітетів, корпусу арбітрів і діючим гравцям за чудові миттєвості спортивного життя та побажав всім без виключення щастя, здоров’я, красивих перемог та спортивного довголіття.
Читайте також: Волинські атовці обурені тим, що їхній «колега» підтримав збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити