image
 |  2 22 Червня 2018 | 09:34

У містечку на Волині відкрили нове футбольне поле (ФОТО)

У райцентрі Іваничі на Волині відкрили перше на території Іваничівського району нове футбольне поле зі штучним покриттям.
Захід відбувся сьогодні, 22 червня 2018 року, - інформує «ВолиньUA».
Захід благословив напутнім словом митрофорний протоієрей, настоятель місцевого Свято-Покровського храму УПЦ КП отець Андрій Мельничук.

Синьо-жовту стрічку при вході на футбольне поле перерізали перший заступник голови Волинської обласної ради свободівець Олександр Пирожик, голова Іваничівської районної ради свободівець Андрій Бадзюнь, Іваничівський селищний голова Федір Войтюк, депутати Волинської обласної ради від ВО «Свобода» Олександр Бик та Юрій Цейко.

Депутат облради Юрій Цейко, котрий сам опікується футбольною командою «Ласка» з села Боратин Луцького району, поділився секретами успіху та вручив юним футболістам з Іванич солодкі призи від колективу фабрики «Ласка», якою керує.
Голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь написав у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

Це - перше на Іваничівщині футбольне поле зі штучним покриттям.
Справжнім іменинником почувався під час відкриття завідувач відділу спорту Іваничівської РДА Анатолій Семерей.
Причетним до дійства надали право першого удару по м’ячу.

Нагадаємо, що за сприяння депутатської фракції ВО «Свобода» в обласній раді та депутата облради від Іваничівщини Олеся Бика кошти у розмірі 700 тисяч гривень було виділено з обласного бюджету. Зусиллями голови Іваничівської районної ради, свободівця Андрія Бадзюня 250 тисяч гривень виділили також районні депутати.




 
 
 
 
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити