image
 |  0 22 Червня 2018 | 10:23

За кошти місцевого бюджету Луцька учасникам АТО закуплять 9 квартир

Сьогодні, 22 червня, відбулося засідання постійної комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Депутати розглядали перерозподіл видатків та вільних залишків бюджету міста у сумі понад 40 мільйонів гривень.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Луцької міської ради.
Отож, з державного бюджету надійшла субвенція у сумі 4,855 мільйона гривень на закупівлю дев’яти квартир учасникам антитерористичної операції.
Додатково депутати виділять кошти на капітальний ремонт даху дитячого садочка №16 у сумі 520 тисяч гривень та на ремонт фасаду Будинку вчителя спрямують 200 тисяч гривень, а для навчальних закладів, дитячих садочків , Палацу учнівської молоді закуплять контейнери для роздільного збору сміття.
На 16 мільйонів гривень збільшаться видатки на капітальний ремонт прибудинкових територій та доріг нашого міста.
Обранці громади 32 мільйона гривень передбачать на співфінансування проекту НЕФКО.
Для закупівлі тролейбусів для Луцького підприємства електротранспорту виділяють 3 мільйони гривень. На виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію приміщення під філію центру надання адміністративних послуг збільшать видатки на 1, 497 мільйона гривень. Відремонтують коштом міського бюджету і балкони міської клінічної лікарні та перший поверх жіночої консультації пологового будинку.
300 тисяч гривень виділять на реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення у Центральному парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, а 3,3 мільйона гривень спрямують на реконструкцію приміщення амбулаторії на вулиці Корольова у мікрорайоні Вересневе.
Усі зміни до міського бюджету розглядатимуть депутати під час пленарного засідання 43 сесії Луцької міської ради.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити