image
 |  0 22 Червня 2018 | 13:02

Замість ремонтувати дороги, Гузь «встановить» на Іваничівщині ще 10 майданчиків

На пропозицію Ігоря Гузя на потреби 19-го виборчого округу було виділено 6 мільйонів гривень  із  «соцеконому». Зокрема, Іваничівський район отримає 1,3 мільйона гривень. 
На жаль, замість довгоочікуваного ремонту доріг чи вирішення інших нагальних потреб, у селах продовжуватимуть встановлювати дитячі майданчики. Таких, серед занедбаних сільських вулиць, мають встановити аж 10. Вартість кожного, за офіційними даними, становить 50 тисяч гривень.
Як писало наше видання, 833 підписи під зверненням до різних гілок влади про ремонт дороги Нововолинськ – шахта “Бужанська” зібрали мешканці сіл, які цією дорогою користуються.
Читайте також: Дороги в Іваничах – обличчя селищної влади
Вже незабаром такі з’являться у селах селах Млинище та Петрове Поромівської ОТГ; Кропивщина, Тишковичі, Хренів, Воля-Морозовицька, Щенятин, Космівка, Нова Лішня та Осмиловичі.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні вводять абонплату за воду та опалення, – чергове «покращення» від Гузя та інших волинських нардепів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити