image
 |  0 23 Червня 2018 | 10:19

Іваничівського дев'ятикласника судитимуть за крадіжки, грабежі та розбої

Нововолинський відділ Володимир-Волинської прокуратури затвердив та скерував о суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 15-річним мешканцем одного з сіл Іваничівського району крадіжок, грабежів та розбоїв (кримінальні правопорушення, передбачені  ч.1, ч.2, ч.3 ст. 185, ч.2 ст. 186, ч.1, ч.2 ст. 187 КК України).
Про це 23 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.
Упродовж вересня 2017 – квітня 2018 року девятикласник, який уже притягувався до кримінальної відповідальності, 6 разів викрадав мобільні телефони з місць, де вони лежали в доступі – зі столів продавців у магазинах в Ковелі, реєстратури поліклініки, офісу страхової компанії, учительського столу в кабінеті однієї з шкіл у в Нововолинську.
Сам, а також разом з невстановленим поки спільником, хлопець 11 разів нападав на перехожих у Нововолинську й, іноді побивши потерпілого аж до втрати свідомості, відбирав гроші, барсетки, сумки, телефони.
На рахунку зловмисника також дві крадіжки з проникненням у торгівельні кіоски в шахтарському місці. Звідти він викрадав гроші та продукти харчування.
Усього злочинними діями обвинуваченого потерпілим завдано шкоди на майже 44 тис. грн.
Невдовзі він постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити