image
 |  2 23 Червня 2018 | 09:05

У волинській поліції розповіли подробиці викриття злочинної групи наркоторговців

21 червня 2018 року вночі волинські поліцейські затримали злочинну групу із 5 людей, які займались збутом амфетаміну. Це вже четверта така група, яку викрили на Волині цьогоріч.
Про це 23 червня 2018 року повідомляє сайт «Перший».
[embed]https://youtu.be/VjCDGFSEVFw[/embed]
Про це стало відомо 23 червня під час брифінгу у ГУНП Волинської області.
Нагадаємо, у Луцьку під час спецоперації затримали 5 осіб, причетних до наркопромислу.
Начальник ГУНП в області, генерал поліції третього рангу Петро Шпига розповів, що безпосередньо у всіх членів групи вилучили наркотики в загальній кількості до кілограма амфетаміну та канабісу.
Це є суспільний резонанс, тому що така проблема існує не тільки в Луцьку, а й в інших регіонах. У нас на території області в цьому році знешкодили 4 злочинні групи, які займатись збутом сильнодіючих речовин, - сказав Шпига.

Із цих чотирьох справ дві перебувають в судах, ще дві буде направлено згодом.
Начальник управління протидії наркозлочинності ГУНП, підполковник поліції Володимир Костанюк додав, що також були вилучені кошти, пакетики для фасування небезпечних речовин та інше обладнання, яке підтверджує їхню причетність до злочину.
Група діяла інтенсивно. За день могло бути 5-10 покупців, - поінформував Костанюк.

Усі злочинці були мешканцями Луцька, від 1954 до 1986 року народження. Вони з одного мікрорайону, протягом життя були знайомі. Одна людина отримувала наркотики у великих обсягах, а всі інші допомагали продавати.
Один притягувався до відповідальності, решта – несудимі. Організатор 1982 року народження.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити