image
 |  2 23 Червня 2018 | 16:45

Українці отримали чотири «так» від журі американського талант-шоу (ВІДЕО)

Українська команда «Front Pictures» отримала чотири «так» від журі шоу «America's Got Talent» («Америка має талант») і пройшла до наступного етапу конкурсу.
Про це 23 червня 2018 року повідомляє сайт «Укрінформ».
[embed]https://youtu.be/-2bvmM69A_g[/embed]
Українці представили номер «The Escape» («Втеча»), повідомляє «Медіаняня».
Це один із найнеймовірніших виступів, що я коли-небудь бачила. Мені дуже, дуже сподобалося! - сказала член журі, супермодель Гайді Клум.
Захоплююче бачити речі, які ми насправді раніше ніколи не бачили. Це як подорож у майбутнє. Це було бездоганно, – додав продюсер шоу і один з членів журі Саймон Ковелл.

У Facebook ролик з виступом українців менш ніж за добу подивилися понад 2,7 млн разів, а в Youtube - майже 600 тисяч. Також користувачі залишили сотні захоплених коментарів.
Над постановкою номера працювали Front Pictures, PROFI LTD і Red Rabbit Entertainment. На сцені виступав хореограф Костянтин Томільченко. Він разом з Олександром Братковським - є режисерами-постановниками номеру.
За сюжетом виступу, головний герой потрапляє у віртуальну реальність з красивими і веселими видами. Але потім система видає помилку, і людина змушена рятуватися втечею від невідомих переслідувачів, долаючи безліч перешкод.
Нагадаємо, минулого року колектив «Light Balance» з України після приголомшливого виступу у фіналі шоу «Амегіса's Got Talent» посів у ньому третє місце. Група, яка представляє унікальне неонове шоу, увійшла в трійку лідерів змагання шоу талантів. Втім, юзери стверджують: українці були гідні перемоги.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити