|  2 23 Червня 2018 | 19:26

Ескалація на фронті: поранені четверо українських бійців

Протягом дня в суботу, 23 червня, в ході бойових дій отримали поранення четверо українських військових.
Про це повідомляють у прес-центрі Операції об'єднаних сил.
Протягом дня бойовики 8 разів порушували режим припинення вогню, в п’яти випадках із забороненого Мінськими домовленостями озброєння.
На Донеччині противник вів вогонь зі стрілецької зброї та мінометів калібром 120 мм по захисниках населеного пункту Кам’янка, а українські позиції біля Степного та Пісок зазнали обстрілів з гранатометів та великокаліберної стрілецької зброї.
На Маріупольському напрямку ворог значно активізував свої дії. Російські окупаційні війська 4 рази застосували важке артилерійське озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Снаряди калібром 122 мм прицільно летіли у бік українських позицій поблизу Лебединського, Талаківки і два рази – Водяного. Із АГС-17 та стрілецької зброї окупанти обстріляли Широкине.
"Об’єднані сили цілком контролюють ситуацію і адекватними відповідями змушують ворога припинити вогонь", - зазначили в прес-центрі.

За даними розвідки, у суботу російські окупаційні війська втратили військовий автомобіль "Урал".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити