image
 |  0 27 Червня 2018 | 12:00

Депутати Волиньради – проти продажу приміщення книгарні «Планета»

Депутати Волинської обласної ради вважають, що приміщення у центрі Луцька на проспекті Волі, 8, яке до реорганізації шляхом приєднання до книгарні «Освіта» займала книгарня «Планета», має й надалі використовуватися для потреб книгарні.
Про це «ВолиньUA» стало відомо 27 червня 2018 року під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань використання майна області.
Нагадаємо, що депутат Луцької міської ради Сергій Була нещодавно заявив, нібито Луцька міська рада має намір продати з аукціону приміщення книжкових магазинів «Планета» та «Освіта».
На думку депутатів Волинської обласної ради, позбавлення книгарень обжитих приміщень та їх виселення з них – недопустиме.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька влада хоче продати книгарню у центрі міста
Тож усі присутні на засіданні комісії депутати одностайно зійшлись на думці, що слід активізувати переговори з міською владою, щодо передачі цього приміщення книжковому магазину «Освіта».
Профільна комісія підтримала відповідний проект рішення депутата обласної ради Сергія Слабенка «Про організацію і проведення переговорів щодо укладання договору оренди та процедури передачі приміщення торгово-виробничого підприємства «Планета» у постійне користування комунальному підприємству «Освіта».
Також комісія прийняла рішення звернутися безпосередньо до голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці з клопотанням втрутитись у цю конфліктну ситуацію з міською владою Луцька.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити