image
 |  0 27 Червня 2018 | 17:00

Освітянська комісія Волиньради продовжила повноваження керівників

Сьогодні, 27 червня, відбулося ччергове засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму.
Про це 27 червня 2018 року «ВолиньUA» стало відомо під час засідання комісії.
Депутати розглянули кадрові питання у зв'язку із завершенням термінів дії контрактів із кількома керівниками освітянських закладів.
Зокрема, йдеться про директора Центру спорту, туризму та екскурсій Леоніда Толстіхіна.
Відділ з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності пропонував до проведення конкурсу на заміщення вакантної посади призначити виконувача обов'язки керівника закладу заступника директора Центру Катерину Павлюк. Між тим, у депутатів було інше бачення.
Утім, депутат Віталій Кварцяний запропонував, аби обов'язки директора й надалі виконував Леонід Толстіхін.
Знаю цього керівника особисто. Це - людина, яка фанатично віддана своїй професії. Нема причин змінювати його, - зауважив Віталій Кварцяний.

Цю ж позицію підтримала депутат Галина Йовик.
Леонід Толстіхін подякував депутатам за підтримку, однак, зауважив, що Катерина Павлюк - теж була би достойна посади.
Ми з нею є однодумцями та працюємо в одній команді, - заявив пан Толстіхін.

У результаті пропозицію рекомендувати голові облради призначити в.о. директора Центру Леоніда Толстіхіна підтримали всі присутні на засіданні депутати.
Завершується термін дії контракту і з директром Головненської спеціальної ЗОШ-інтернату Наталією Сушик. Комісія рекомендувала призначити її в.о. директора на період проведення конкурсу.
Голові облради також рекомендовано призначити в.о. директора Рожищенського навчально-реабілітаційного центру Тетяну Козубович та в.о. начальника КУ «Відділ соціального розвитку закладів та установ освіти та науки» Володимира Сірука на період проведення конкурсу в цих закладах.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити