image
 |  0 27 Червня 2018 | 13:50

Політичне шоу: «тітушки» присутні на засіданні сесії Луцької міськради

На сесії Луцької міської ради присутні «інтелігентні» молодики спортивної зовнішності.
Про це інформує «ВолиньUA».



Вже другу сесію підряд, приходять молоді люди, коротко стрижені, спортивної статури, слідкувати за перебігом сесії Луцької міськради. При цьому, займаючи ті місця у залі, які призначені для представників ЗМІ.
Заважимо, що в міській раді присутня пропускна система і тепер, якщо будь-хто бажає потрапити в кабінети владного органу чи на сесію міської ради, повинні зареєструватися в журналі. Яким чином потрапили ці молоді люди та чи зареєстровані вони? Цікаво, за яке ж питання так хвилюються, що присутні щоразу на сесії?


ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рачкову, який засвітився в корупційному скандалі, призначили премію у 120%
В журналі зареєструвались 39 людей, серед них декілька людей, які вказали мету відвідування міської ради, це підприємці ринку Шанс, підприємці центрального ринку, і серед них з двадцяток підписів без вказаної мети перебування.


Словом, як ми можемо побачити, що пропускна система у Луцькій міській раді - це лиш формальність і не для всіх вона може стати на заваді. Як до прикладу спортивних молодиків, мета відвідування яких, у стінах органу місцевого самоврядування, зовсім невідома.
Слід лише припустити, що така велика кількість молодих людей пов'язана з розглядом резонансних питань під час сесії ради, це як надання екс-регіоналу Олександру Башкаленку в оренду землі під ринок «Привіз» та скасування пайової участі для цієї ж особи, який недавно здав в експлуатацію житловий будинок на вулиці Ковельській.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити