image
 |  0 27 Червня 2018 | 20:12

Волинська поліція охорони – друга в державі з маневрування на службових автомобілях

26 червня завершилися Всеукраїнські змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських – водіїв поліції охорони. Почесне друге місце посіли фахівці Волинського Управління поліції охорони.
Про це власкору «ВолиньUA» стало відомо з інформації прес-служби поліції Рівненської області.
У змаганнях, які тривали впродовж двох днів, 25 та 26 червня на злітній смузі рівненського аеропорту, взяли участь 56 професійних поліцейських охорони зі всієї України. Змагання з маневрування на службових автомобілях серед поліцейських-водіїв поліції охорони проводяться уже другий рік поспіль.
28 команд поліцейських охорони змагалися у двох номінаціях – командній та особистій.
Першого дня правоохоронці вправлялися у класичній смузі екстремального маневрування, яку використовують в змаганнях «Кращий за професією». Перевіряли точність, технічне виконання вправ.
Другого дня - смуга контраварійного водіння, яку використовують у змаганнях з багатоборства тілоохоронців. Зазначимо, що правилами передбачено, що за кожну збиту фішку водій отримує додаткові 5 секунд до свого часу, а за невиконання фігури потрапляє в кінець турнірної таблиці.
«Участь у змаганнях беруть безпосередньо діючі працівники поліції, які працюють в екіпажах нарядів поліції охорони. Тому ці змагання насамперед покликані перевірити їх рівень і вдосконалити вміння, - зазначив начальник відділу професійного навчання та соціально-психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення Департаменту поліції охорони підполковник поліції Юрій Ковбаса. - Переважна більшість – досвідчені водії, які працюють більше десяти років, є також і новачки», - йдеться в повідомленні.

Після напружених дводенних змагань на території Міжнародного аеропорту Рівне на плацу Рівненського вищого професійного училища Департаменту поліції охорони відбулося урочисте нагородження переможців.
В особистій першості в номінації «Загальна смуга перешкод»:
- третє місце посів старший сержант поліції Дмитро Троць (УПО Волинь);
- друге місце – старший сержант поліції Микола Панчук (УПО Рівне);
- перше місце – старший сержант поліції Анатолій Музичко (УПО Рівне).
В особистій першості в номінації «Контраварійне водіння»:
- третє місце – старший сержант поліції Назарій Стефанюк (УПО Львів);
- друге – старший сержант поліції Анатолій Музичко (УПО Рівне);
- перше – капрал поліції Віталій Швалюк (Фізбезпека Київ).
За підсумком двох днів змагань між 28 командами поліції охорони було визначено переможців змагань із маневрування на службових автомобілях:
– третє місце посіла команда Управління поліції охорони у Львівській області;
– друге – УПО у Волинській області;
– перше – УПО в Рівненській області.
«Переможці отримали пам’ятні дипломи та медалі. Вітаємо колег із заслуженими відзнаками і бажаємо вдосконалення на професійній ниві всім, хто поки не виборов омріяних кубків!», - пишуть у Рівненській поліції охорони.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити