image
 |  0 27 Червня 2018 | 11:42

«Я не хочу, щоб за рахунок міста фінансувався «Опозиційний блок», - Микола Федік

Поновлюючи договір оренди «Екопрод» для обслуговування ринку «Привіз», яке пов’язують із екс-регіоналом Олександром Башкаленком, міська влада Луцька дає дозвіл на фінансування «Опозиційного блоку» за рахунок міста.
Про це під час сесії Луцької міської ради заявив голова фракції ВО «Свобода» Микола Федік.
«Мене дивують подвійні стандарти міської влади. Чому ми з одного боку забираємо у волинської облспоживспілки право на оренду ринку, а ТЗоВ «Екопрод» навпаки продовжуємо термін оренди до 10 років. Логічно було б віддати ринок «Привіз» в розпорядження КП «Луцькі ринки». Це дозволило б поповнити бюджет міста. Крім того, до всіх ринків мають бути підходи. Не варто надавати перевагу «Екопрод» лише тому, що він має відношення екс-регіонала Олександра Башкаленка. Я не хочу щоб за рахунок доходів з ринку, які отримує лідер «Опозиційного Блоку», фінансувались нова Партія регіонів», - прокоментував у виступі Микола Федік.

Депутат Павло Данильчук зауважив, що це питання носить суто політичний характер і пов’язане з позицією членів від «Опозиційного блоку» в Луцькій ТВК.
Депутати, які не входять до провладної більшості, підтримали думку своїх колег.
Однак, переконати провладну більшість не вдалося, в результаті голосування - 23 депутати підтримали рішення про поновлення договору оренди «Екопрод» терміном на 10 років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити