image
 |  0 28 Червня 2018 | 10:05

У Луцьку депутати провладної більшості подарували екс-«регіоналу» ринок (ВІДЕО)

Фірма екс-очільника волинського осередку Партії регіонів, нині - голови обласної організації "Опозиційного блоку" Олександра Башкаленка отримала в оренду на 10 років землю під ринком "Привіз" у Луцьку.
23 депутати проголосували за передачу в оренду підприємству "Екопрод" двох соток землі на Привокзальному майдані. Засновниками цього підприємства є Олександр Башкаленко та його дружина Людмила. Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
https://www.youtube.com/watch?v=KYDfqfazsvY
Проти виступили опозиційні депутати. Натомість депутати, які належать до більшості, кажуть, що зауважень до підприємця не мають. Мовляв за оренду він платить і умов використання землі не порушує. А тому - має право користуватись нею протягом наступних десяти років.
На цій же сесії депутати посприяли ще одному бізнесу екс-регіонала. Цього разу - будівельного. Фірмі «Торгінвестбуд-Луцьк», яку також пов'язують з Башкаленком, депутати пробачили півмільйона гривень пайового внеску у розвиток інфраструктури Луцька.
Читайте також: «Я не хочу, щоб за рахунок міста фінансувався «Опозиційний блок», – Микола Федік
Ці кошти забудовник повинен був сплатити за зведення житлового комплексу "Луцька Рів'єра". Натомість власник багатоповерхівки передав дві квартири у комунальну власність. На цій же сесії депутати не поновили оренду землі під ринком Шанс. Цей ринок на вулиці Кравчука в майбутньому планують передати комунальному підприємству "Луцькі ринки"
Проте, депутати луцької міськради підтримали проект рішення про звільнення частини території Центрального ринку для обслуговування автомобільної парковки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити