image
 |  2 29 Червня 2018 | 13:50

Детективи оголосили про підозру лучанину за спробу надання хабаря поліцейським

Детективи слідчого управління ГУНП у Волинській області за процесуального керівництва обласної прокуратури оголосили про підозру лучанину у скоєнні злочину, передбаченого  ч.1 ст. 369 Кримінального кодексу України, йдеться про пропозицію та надання неправомірної вигоди поліцейським.   
Про це «ВолиньUA» повідомляє прес-служба поліції Волинської області.
Нагадаємо, у червні в обласному центрі Волині співробітники патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль під керуванням 32-річного лучанина. Водій, аби уникнути адміністративної відповідальності, запропонував поліцейським 600 грн. неправомірної вигоди. Цей факт правоохоронці належним чином задокументували. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (пропозиція або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.
Поліцейські детективи за процесуального керівництва обласної прокуратури повідомили лучанину про підозру у скоєному злочині та завершили розслідування кримінального провадження. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голлівудський сценарист отримав три довічних ув’язнення за вбивство українки
Санкція статті за вчинене правопорушення передбачає, зокрема, штраф від 8,5 тис. грн.. до 12,750 тис. грн. або обмеження волі чи позбавлення волі від двох до чотирьох років із спеціальною конфіскацією.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити