image
 |  0 29 Червня 2018 | 11:06

Тигреня Тріша може покинути Луцький зоопарк

Тигреня Трішу можуть забрати із Луцького зоопарку. Її батьки - орендовані тварини, а відтак і потомство не є власністю комунального підприємства міста.
Про це у коментарі розповіла директорка луцького зоопарку Людмила Денисенко у сюжеті 12 каналу.
«Грошей купувати тварин у нас немає. Ціни високі. До прикладу, за Білого ведмедя просять 100 тисяч. За ними раніше можна було їхати або в Москву, або в Берлін. Зараз - тільки в Берлін», - розповіла Денисенко.

Та й, є інша проблема - батьки досі не сприймають тигриня. Якщо так буде й надалі - доведеться будувати новий вольєр, а це - приблизно 300 тисяч гривень, яких в зоопарку немає. Та й місця для майбутніх помешкань новим мешканців вже не лишилося.
Лише цього року тут народилися дитинчата мавп, лемурів, єнотів та носух. Поповнення в тигрів - вперше в Луцькому зоопарку. До цього з великих котячих тут народжували лише левиці. Востаннє це було чотири роки тому.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку народився небезпечний хижак (ФОТО)
Вже з понеділка, 2 липня, працівники зоопарку обіцяють виділити спеціальні години, коли Трішу випускатимуть «в люди». Тоді можна буде сфотографуватися поряд із нею.
Чіпати тварину руками - не дозволятимуть. Та пояснюють усім охочим, що це не іграшка. Хочете мати право чіпати тварин - приходьте працювати в зоопарк.
https://www.youtube.com/watch?v=SbMFnueYaoc
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити