image
 |  0 29 Червня 2018 | 10:26

Учні з Волині відсвяткували закінчення школи на Говерлі



Учні 11 класу НВК «Нововолинська спеціалізована школа І — ​ІІІ ступенів № 1– колегіум» в останні шкільні дні піднялися на Говерлу.


28 юнаків і дівчат із заступником директора з виховної роботи Інною Костянець піднялися на Говерлу, аби самим собі довести, що немає таких вершин, яких би не могла підкорити людина, - інформує газета Волинь.

Школярі з Нововолинська відсвяткували закінчення школи на Говерлі. ФОТО
Школярам знадобилося дві години, аби мати унікальну можливість помилуватися красою гір. Незабутні щасливі моменти майбутні випускники зафіксували на світлинах.
Кажуть, не менш захопливим було й сходження униз.
Тому екскурсії в Галицькому національному природному парку, скельно–печерному комплексі «Скелі Довбуша» та біля водоспаду «Пробій» у Яремчі — ​це вже був відпочинок.
"Вражень від поїздки — ​на багато років! А попереду — ​не менш цікаві літні мандрівки, які поповнять енергію, добавлять сил та натхнення успішно здолати завершальну шкільну сходинку", - йдеться у публікації.

Школярі з Нововолинська відсвяткували закінчення школи на Говерлі. ФОТО


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити