image
 |  0 29 Червня 2018 | 06:09

Волинян запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі відео-робіт

Волинян запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі відео-робіт «Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям».
Про це «ВолиньUA» повідомляють у прес-службі Волинської обласної державної адміністріції.
З метою популяризації професій авіаційної галузі, діяльності Національного авіаційного університету, у червні-вересні 2018 року відбудеться Всеукраїнський конкурс відео-робіт «Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям» (далі — Конкурс).
Основні завдання Конкурсу – ознайомлення з діяльністю Національного авіаційного університету, сприяння у формуванні громадського світогляду та позиції української молоді на професії авіаційної галузі, привернення уваги молоді на отримання інженерної освіти в авіаційній галузі України і залучення талановитої молоді до роботи в авіабудівному комплексі України, розвиток соціального партнерства, культурної співпраці тощо.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинянам розповіли про досвід львівських ОТГ у сфері медицини

Слід зазначити, що організатором Конкурсу є Національний авіаційний університет cпільно з Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця».
Учасниками конкурсу можуть бути учні 9-11 класів загальноосвітніх, позашкільних закладів, студенти І-V курсів професійно-технічних, вищих навчальних закладів. Роботи приймаються до 24 вересня 2018 року. Натомість підбиття підсумків конкурсу – у жовтні 2018 року.
За додатковою інформацією звертатися за телефоном (044) 501 01 15; e-mail: [email protected]http://sds.in.uahttp://nau.edu.ua.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити