image
 |  2 29 Червня 2018 | 12:20

Волинянин транспортував дівчат до Словаччини задля сексуальної експлуатації

Працівники відділу боротьби зі злочинами пов'язаними з торгівлею людьми ГУНП в Рівненській області в співпраці з УСБУ та обласною прокуратурою 28 червня затримали волинянина, який транспортував двох дівчат до Словаччини з метою сексуальної експлуатації.
За повідомленням поліції, 25-річний волинянин шукав молодих дівчат, які опинилися у складних життєвих ситуаціях та вербував для роботи за кордоном, - інформують Волинські новини.
Своїм жертвам обіцяв високу заробітню плату та безтурботне життя, а коли ті опинялися у чужій країні, то “потрапляли в справжнє рабство та нескінченні борги”. За кожну “працівницю” чоловік отримував винагороду в 300 євро.
Волинянина затримали на міжнародному автомобільному пункті пропуску “Грушів-Будомеш”. Обох дівчат віком 20-ти і 25-ти років повернули додому.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі муніципали демонтували тимчасову споруду на Карпенка-Карого
Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Чоловікові загрожує позбавлення волі строком до 12 років.
Крім того, у рамках міжнародного слідчого доручення правоохоронці встановлюватимуть «роботодавців» на території Словаччини з метою їх затримання та перекриття міжнародного каналу торгівлі людьми.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити