image
 |  0 30 Червня 2018 | 07:35

Російські прокатники хочуть викупити фільм про волинського короля Данила

Російські прокатники хочуть викупити право на прокат фільму "Король Данило", вихід у прокат якого очікується вже цієї осені.
Про це повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук користувач Олександр Палій.
"Реакція режисера фільму Тараса Химича і його команди на цю щедру пропозицію виявилася приблизно така, як у племінника короля Данила, волинського князя Василька Романовича, який казав про монголів - предків російської державності: "Пройняла мене до печінок погань ся" 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Етномультфільм про воїнів УПА «Воїни лісу-2» переміг на Міжнародному кінофестивалі (ВІДЕО)
Фільм створила INVERT PICTURES — незалежна українська кінокомпанія засновником та головним натхненником якої є відомий український режисер Тарас Химич.
Стрічка стане першим історичним бойовиком українського виробництва та, за задумом творців, кінороботою, що приверне погляд глядача до легендарної історії.
«Він не такий, як ви думаєте. Забудьте усе, що ви чули до цього. Відкинувши усі стереотипи звільніть розум, щоб історія життя короля стала оповіддю про людину, її характер, її рішення, її вчинки, її відповідальність та непередбачуваність. Він – інший, завдяки чому перевертає світ з ніг на голову. Ніякого сивочолого діда…» – так описують головного героя – Данила Галицького, творці фільму.



ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відбулася прем’єра документального фільму «Лукаве Ludobójstwo» про Волинську трагедію (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити