image
 |  0 1 Липня 2018 | 12:02

Дмитро Козьбан та Євген Чепурненко підсилили ФК «Волинь»

Під завершення першого навчально-тренувального збору наш клуб підписав контракти з новими гравцями.
Про це повідомляє сайт ФК «Волинь».
Щоправда, Дмитра Козьбана (на фото) лише відносно можна вважати новачком нашого клубу: 29-річний нападник з 2013-го по 2016-й рік уже захищав кольори «Волині».
Протягом останніх двох сезонів він грав за «Верес» та польський «Мотор» (Люблін). До «Волині» Козьбан виступав у складі «Інтера» з Боярки, «Львова», «Княжі», «Нафкома», вінницької «Ниви» та краматорського «Авангарду».
Євген Чепурненко – ще один гравець, який добре знає, як виводити команди до елітних дивізіонів українського футболу. 28-річний півзахисник виступав за «Княжу», «Львів», «Севастополь», «Десну», «Олександрію», а весняну частину попереднього чемпіонату провів у складі харківського «Геліоса».
Цього літа «Волинь» підсилилася уже вісьмома гравцями. Нагадаємо, що до Дмитра Козьбана та Євгена Чепурненка новачками нашого клубу стали Денис Кожанов, Євген Неплях, Іван Цюпа, Ігор Карпенко, Назар Стасишин та Міха Горопевшек.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити