image
 |  0 1 Липня 2018 | 12:35

У Ковелі працює містечко майстрів і атракціонів (ФОТО)

Уже традиційно на День народження Ковеля, а цьогоріч ще й з нагоди пам’ятної дати 500-річчя надання місту Магдебурзького права, в центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки розгорнуло свою діяльність містечко майстрів.
Про це 01 липня 2018 року повідомляє сайт «Про Ковель».
І тепер до Ковеля охоче з’їхалися народні умільці з багатьох куточків України, які привезли чимало різноманітного краму, одягу, прикрас, товарів повсякденного вжитку, необхідних речей у побуті, корисних та екологічно чистих виробів тощо.

Тут і лише сьогодні можна придбати собі чи купити у подарунок цікаві, оригінальні сувенірні речі, весело відпочити разом із друзями, посмакувавши українським кулішем, послухати музику, пісні. А ще – навчитися виготовляти вироби з глини, наносити орнаменти на тіло людини.

   Звісно, доповняють гаму святковості атракціони для дітей. Поскакати на батуті, покататися на паровозику, розмалювати місто своєї мрії, віртуально поганяти на мотоциклі та ще багато всього іншого - це все розваги для найменших ковельчан.

  А поряд заклади громадського харчування вже розклали щойно  приготовлені наїдки. У велетенських казанах достигає ситний куліш, смажиться м'ясо, підрум’янюються шашлики. На десерт підприємці-кулінари підготували різноманітні солодощів. Свій медовий товар привезли й пасічники, а хлібопекарі – виклали на прилавки розкішні короваї, пахучі хлібобулочні вироби.

Лише одне дещо затьмарювало святковий настрій – обдертий міський фонтан. Його, на відмінну від пам’ятника Борцям за волю України, не підлатали. Однак, він працює.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити