image
 |  0 2 Липня 2018 | 12:16

Душив і лаявся: водій маршрутки напав на пільговика

1 липня водій приміської маршрутки в Донецькій області сполученням "Слов'янськ-Билбасівка" напав на пасажира. Душив його, лаяв нецензурною лексикою за те, що той хотів скористатися пільговим проїздом.
Про це сам потерпілий 19-річний Влад Самусенко написав на сторінці спільноти в Facebook "Рідний Слов'янськ".

"Я їхав до друзів, зайшов в автобус. Надавши документ Єдиного квитка водієві, почув на свою адресу ненормативну лексику. І в наслідок цього до мене застосував фізичний вплив", - повідомив Самусенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську водій маршрутки «здер» гроші з пільговика


"От тварюка стара, життя прожив, а розуму не нажив!?! Люди, так що з вами відбувається?", "Жах!", "Так, знайомий дядько", "Водія за таке самоуправство треба посадити на нари. Заради тих кількох гривень він готовий вбити пасажира", "Так з дитиною сиротою чинити, ідіот, просто немає слів", "Сподіваюся, доблесна поліція вживе заходів", "Можна уявити, як і куди можна вляпатися з цим неадекватом", "Таких водіїв позбавляти права перевезення пасажирів і позбавляти категорії", "Такому водієві тільки баранів на шкуродерню возити, а не людей", - прокоментували інцидент у мережі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити