image
 |  0 2 Липня 2018 | 06:15

«Ковель-Волинь» - володар кубку Волині

Підопічні Юрія Романчука нарешті перервали прокляття кубкових фіналів та завдяки єдиному в матчі голу Дмитра Романюка здолали принципових суперників у вирішальному поєдинку змагань.
Про це 02 липня 2018 року повідомляє сайт «Волинські новини».
З перших хвилин, піднесені підтримкою своїх фанів, ковельчани почали притискати опонентів до власної половини поля та створили декілька хороших моментів для взяття воріт, однак Максима Самойліча підводила точність на завершальній стадії атак. Ближче до завершення тайму підопічні Олександра Антонюка вирівняли гру та самі почали частенько «навідуватися» до володінь Дмитра Дувакіна. Вирішальною до перерви стала груба помилка захисту «Ласки», після якої «кулястого» у межах штрафного майданчика отримав Дмитро Романюк. 13-й номер «Ковеля-Волині» відправив м’яч точно в кут воріт повз Романа Перлова – 0:1.
Після перерви гра була не менш напруженою, а боротьби між командами було набагато більше, аніж гольових моментів. Свій останній хороший шанс перевести гру до серії пенальті «Ласка» втратила вже у компенсований арбітром час, коли вистріл Олега Василюка з-за меж карної зони просвистів за якісь міліметри від бокової стійки воріт «Ковеля-Волині». Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу команди із залізничного міста, яка нарешті перервала прокляття трьох поспіль програних кубкових фіналів та додала до Кубка Федерації цього сезону ще й Кубок Волині.
«Ласка» – «Ковель-Волинь» 0:1 (Дмитро Романюк, 41)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити