image
 |  2 2 Липня 2018 | 08:01

Нововолинськ опинився під наглядом 30-ти камер

Вулиці Нововолинська опинилися під наглядом 30-ти камер, які придбали коштом міста.
Про це «ВолиньUA» повідомили у відділі з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Нововолинського міськвиконкому.
Майже усі тридцять камер, які придбали за кошти міського бюджету, уже  встановлені. Вони виведені на монітор черговому міського відділу поліції. Долучилися до цього процесу  і місцеві підприємці: п’ять приладів відеонагляду, які  також під`єднані до загальноміської системи, встановлені на їхній власності. Усі засоби відеоспостереження обслуговуватимуть коштом міста.
На нараді присвяченій посиленню безпеки міста міський голова подякував місцевим підприємцям за підтримку та розуміння. Він запевнив, що робота у напрямку встановлення відеокамер продовжуватиметься й надалі. Загалом 128 засобів відеонагаляду можна вивести на пульт чергового поліції.
Камери уже встановлені біля виконкому; на б-рі Шевченка 8; на пр-ті Перемоги 2а; на перехресті пр-ту  Перемоги і вул.Соборної; на 15-ому мік-ні  (район Кастелло); біля Свято-Духівського обору; на  перехресті пр-ту Дружби і вул.Святого Володимира (2 камери), на перехресті автостанції (2 камери); біля лікарні;на б-рі Шевченка (2 камери); біля стихійного ринку на пр-ті Перемоги; біля пожежної; на пр-ті Дружби, 10 (ОСББ); на кільці (виїз з міста  – Львів/Іваничі (2 камери); р-н заводу СТО (2 камери); на вул.Святого Володимира, 1; біля кафе «Юність», біля магазинів «Рубін», «Грайлик», на 15-ому мікр-ні (буд.9, 25).
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьким муніципалам продали відеокамери за корупційними цінами

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити