image
 |  0 2 Липня 2018 | 14:28

Обіцянка-цяцянка: облаштування скверу в центрі Луцька відтерміновується (ВІДЕО)

У центрі Луцька на місці нелегального квітково ринку облаштують сквер, правда коли, комунальники самі не знають.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
Нова бруківка, лавки та ліхтарі. У центрі Луцька на місці колишнього квіткового ринку облаштують сквер. На все-про-все планують витратити більше трьох мільйонів гривень. Чиновники обіцяли зробити його до кінця липня. Однак нині зізнаються - що не факт.
Місцеві зізнаються - нині зелена зона виглядає непривабливо. Однак вони бояться, аби з реконструкцією дворів на проспекті Волі вона не перетворилась на парковку. А от в мерії й справді обіцяють облаштувати біля будинків близько сорока паркувальних місць.
Попри те, що офіційно квітковий ринок переїхав з центру міста ще у квітні, декілька людей приходить сюди день-у-день, аби продати квіти з власного саду. Не на камеру зізнаються - біля філармонії торгу немає. За день туди може прийти лише кілька покупців. А на Центральному ринку, переконують, місця для квітів немає. Куди діватись після облаштування скверу, продавці ще не знають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити