image
 |  2 2 Липня 2018 | 17:01

Путін чекає негативної реакції українців на присвоєння частинам російської армії назв українських міст, - Олександр Скіпальський

Присвоївши частинам російської армії назви українських міст, президент РФ Володимир Путін розраховує на негативну реакцію українців.
Про це 02 липня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Таку думку в коментарі виданню «ГОРДОН» висловив екс-заступник голови Служби безпеки України Олександр Скіпальський.
Це елемент пропаганди. Путін гне свою лінію, що розпад СРСР – це трагедія. Він відмовляється визнавати повноцінність української влади й усієї нашої країни, тому здійснює такі кроки. У такий спосіб Путін сподівається підвищити свій авторитет серед росіян. До того ж, він розраховує на резонанс в Україні. Тобто Путін чекає негативної реакції українців на присвоєння частинам російської армії назв українських міст, – сказав Скіпальський.

За його словами, Україні потрібно дотримуватися курсу «подалі від Москви».
Звичайно ж, присвоївши українські назви частинам у РФ, Путін розраховує і на проросійськи налаштованих громадян України. Це нахабний і цинічний крок. У відповідь на нього ми маємо проводити курс, суть якого – подалі від Москви. Для цього, зокрема, необхідно звеличувати своїх справжніх героїв, тримати курс на НАТО та ЄС, а також боротися із розкраданням країни. А в Росії нехай бісяться – нам на це начхати, – наголосив Скіпальський.

30 червня Путін підписав низку указів, якими перейменував частини російської армії, присвоївши їм назви українських міст. Зокрема, почесне найменування «гвардійський Львівський» тепер носить 6-й танковий полк російської армії, 163-й танковий полк дістав назву «гвардійський Ніжинський», а 68-й танковий полк перейменовано в «гвардійський Житомирсько-Берлінський».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити