image
 |  2 2 Липня 2018 | 10:58

Співак із Луцька разом з Дорофєєвою зняли спільний кліп у Франції

Український співак Монатік з учасницею гурту "Время и Стекло" Надею Дорофєєвою разом записали трек "Глубоко". А також відзняли відеокліп на Лазурному узбережжі Франції.
Про це артисти розповіли в інтерв'ю "Світського життя". Автором треку "Глубоко" став Монатік, а ідея спільного синглу виникла ще на зніманнях телепроекту "Танці з зірками".
"Я вже давно глибоко повірив в те, що цей дует рано чи пізно повинен був відбутися. Це сталося! Він свіжий і небезпечний, як і сама пісня. Вона може надовго засісти глибоко в думках. Те, що зараз відбувається з нами – я звик співати один, вона звикла співати з безмежно талановитим Позитивом. Але сьогодні час колаборацій, неординарних експериментів. У моєму розумінні цей був вдалим, з огляду на те, що ми всі отримали величезну насолоду від процесу", – розповів лучанин.

Надя Дорофеєва зізналася, що зраділа, коли Монатік запропонував спільну роботу.


"Глибоко в душі я завжди знала, що наш дует – це питання часу... "Глубоко" – особлива пісня, яка зачепила мене з першої секунди. Вона таємнича, сексуальна, небезпечна, про божевільний потяг, який не зупинити", – зазначила Надя Дорофеєва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити