image
 |  0 3 Липня 2018 | 17:41

Правоохоронці вилучили у 27-річного ратнівчанина 10 грамів марихуани

Учора співробітники сектору реагування патрульної поліції виявили та вилучили у 27-річного мешканця райцентру Ратне подрібнену речовину рослинного походження, зовні схожу на марихуану.
Про це 03 липня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За фактом незаконного зберігання наркотиків слідчі розпочали кримінальне провадження.
Працівники Ратнівського відділу поліції виявили та вилучили у місцевого мешканця 10 г подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожої на марихуану.
Окрім того, в обласному центрі в 37-річного місцевого жителя співробітники управління патрульної поліції виявили 0,5 г порошкоподібної речовини білого кольору, зовні схожої на амфетамін.
Усе вилучене направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
За обома фактами слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України.  Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років або позбавлення волі на той самий строк.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити