image
 |  0 3 Липня 2018 | 05:32

Присвоєння частинам армії РФ назв українських міст Муженко вважає маркуванням території

Начальник Генштабу Віктор Муженко заявив, що присвоєння Володимиром Путіним частинам армії РФ назв українських міст свідчить про озвучування претензій на землі інших народів.
Про це Муженко написав у Facebook.
"1. Українське військо має власні військово-історичні традиції і дії Росії ніяким чином на нас не впливають.
2. Своїми рішеннями росіяни продовжують свою давню традицію - красти чужу історію та славу.
3. Це маркування території та озвучування претензій на землі інших народів, до яких Росія немає ніякого відношення", - заявив начальник Генштабу.

За його словами, відповідні дії Путіна – це чіткий сигнал Україні і світу, "що агресор не збирається зупинятись на Донбасі та Кримі. Він також спрямований на мобілізацію проросійських сил на території України".

Раніше президент Росії Володимир Путін підписав укази про присвоєння почесних найменувань цілій низці частин російської армії 30 червня – і вони вже набули чинності.
6-й танковий полк російської армії отримав почесне найменування "гвардійський Львівський", 68-й танковий полк – "гвардійський Житомирсько-Берлінський", а 163-ій танковий полк – "гвардійський Ніжинський".
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін чекає негативної реакції українців на присвоєння частинам російської армії назв українських міст, – Олександр Скіпальський

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити