image
 |  2 3 Липня 2018 | 18:01

Шляхом Північної Кореї: Росія планує запустити «Чебурашку», - альтернативний Інтернет

Влада в Москві хоче відключити своїх громадян від глобальної мережі, щоб захистити їх від інформації з Заходу.
Про це 03 липня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Результат пошуку зображень за запитом "чебурашка интернет"Росія розглядає можливість відключення від глобальної мережі Інтернет і запуск своєї власної. За інформацією Міністерства закордонних справ Російської Федерації, Москва має технологію, яка дозволить створити альтернативний Інтернет.
Результат пошуку зображень за запитом "чебурашка интернет"Протягом кількох останніх років російська влада поступово обмежує свободу слова в Інтернеті і дедалі частіше використовує мережу для контролю над потоком інформації.
Результат пошуку зображень за запитом "чебурашка интернет"Як пояснив представник МЗС Росії Ілля Рогачов, Москва запустить альтернативний Інтернет, щоб захистити росіян від інформації з Заходу.
Результат пошуку зображень за запитом "чебурашка интернет"Нагадаємо, що альтернативний інтернет має лише Північна Корея. Напевно, така модель і стала кремлівською ідеєю-фікс «Чебурнету».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити