image
 |  0 4 Липня 2018 | 07:16

Фракція «Батьківщина» втратила депутата у Володимир-Волинській міськраді



Заяву про вихід з фракції «Батьківщина» у Володимир-Волинській міській раді зареєстрував депутат Леонтій Дмитрук.


Про це він повідомив на своїй Фейсбук-сторінці.


Депутат каже, що з 2004 року є членом партії «Батьківщина». Разом з партійцями та однодумцями пройшов два Майдани, його двічі обирали депутатом Володимир-Волинської міської ради.



«Партію не міняв і життєві принципи теж. Але сьогодні я зареєстрував заяву про свій вихід з фракції «Батьківщина» у міській раді. Не можу бути в одній фракції з людьми, які відверто в очі брешуть мені та виборцям. Поясню більш ширше. Останнім часом перед сесіями, коли ми збираємося на засідання аби обговорити наше голосування за ті чи інші питання, то приймаємо одні рішення, а вже на сесії депутати голосують зовсім по іншому. Якась клоунада виходить. Я витрачаю свій час на засідання, щось обговорюємо, а в підсумку я почуваюся ошуканим своїми ж партійцями. Дорослі люди і відповідальні політики так не чинять! Так роблять ті, хто з пелюшок не виріс і далі свого носа, точніше вигоди, не бачить. Ви так ніколи не збудуєте державу, не зміните місто і запам’ятаєтеся своїм виборцям маніпуляторами та брехунами. А з такими мені не по дорозі. Звик чесно працювати і чесно людям в очі дивитися», - заявив Леонтій Дмитрук.



 


 


 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити