image
 |  2 4 Липня 2018 | 12:25

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом смертельного ДТП на Волині

Учора на автодорозі, сполученням «Львів-Радехів-Луцьк», у селі Сільце зіткнулися автомобілі «Opel Vectra» та «Skoda Fabia». Внаслідок автопригоди загинув 30-річний водій «Opel Vectra».
Про це «ВолиньUA» повідомили прес-служба поліції Волинської області.
ДТП трапилася по 9 годині. За кермом «Opel Vectra» перебував 30-річний житель райцентру Горохів. Попередньо, поліцейські з’ясували, що волинянин, виїхавши на смугу зустрічного руху, допустив зіткнення з автомобілем під керуванням 54-річного мешканця Львівської області. Водіїв обох транспортних засобів госпіталізували в Горохівську центральну райлікарню. Однак, врятувати життя 30-річному водієві автомобіля «Opel Vectra» не вдалося.
Вирішується питання щодо зміни правової кваліфікації події з ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України на ч. 2 цієї ж статті. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілої  внаслідок отриманих травм. Санкція статті передбачає, зокрема, позбавлення волі на строк від трьох до восьми років.
Проводиться досудове розслідування.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські поліцейські розкрили крадіжку мобільного телефону

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити