image
 |  0 4 Липня 2018 | 05:29

Російський опозиціонер заявив, що перемогу в матчі з Іспанією Росія купила

Російський опозиціонер Костянтин Боровой заявив, що сума можливої купівлі матчу 1/8 Чемпіонату світу з футболу між Росією та Іспанією могла становити 75 мільйонів євро.
Про це повідомляє «Вголос» із посиланням на elise.com.ua.
«Я дивувався, коли чув, що матч Росія - Іспанія могла купити всього за 75 млн євро. Мені здавалось, що це повинно коштувати мільярди. Однак, як вияснилось – це все бізнес.
Багато опозиційних колег почали критикувати це. Стверджуючи, що купити Іспанію неможливо. Однак Іспанію та її короля ніхто і не купляв. Гроші отримали гравці та інші члени іспанської збірної. Це всього лише бізнес і лише потім - якісь емоційні складові», - заявив Боровий.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Як горів літак із футболістами Саудівської Аравії у польоті на Ростов: моторошні кадри (ФОТО, ВІДЕО)
«Процес купівлі матчу був дуже складний. Ним займаються спеціальні компанії, які вміють домовитись  з обома сторонами. Безумовно, це все незаконно. Однак, на жаль, це норма для сучасного футболу.
Російському режиму потрібна підтримка, тому на купівлю матчу вони ніяких грошей не пожаліли», - додав російський опозиціонер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські атовці обурені тим, що їхній «колега» підтримав збірну Росії на Чемпіонаті світу з футболу (ФОТО)

На думку опозиціонера, ФІФА не буде перевіряти інформацію про можливу продаж цієї гри.
«Все виглядає так, що ФІФА не буде піднімати цей запит. Її чиновники не хочуть скандалу і, мабуть, також отримали компенсацію.
Продавати матчі – це злочин проти вболівальників. Однак, це не більш парадоксально, ніж зростання товарообігу між Україною та Росією під час війни.
Бізнес робить можливими навіть нездійсненні речі», - резюмував Боровой.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболіст, що збиває літак: у Нідерландах надрукували марку про Росію
Нагадаємо, що збірна Росії перемогла збірну Іспанії у серії післяматчевих пенальті (4:3) і пробилась у чвертьфінал.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Після успіху збірної шведська влада відмовилися від бойкоту ЧС у Росії

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити