image
 |  0 4 Липня 2018 | 18:11

У Луцьку «соціальні» сім'ї отримали продуктові набори

У Луцьку відбулася благодійна акція із врученням продуктових наборів для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у місті Луцьку.


Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Луцької міської ради.


На обліку в управлінні соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді перебуває 96 сімей внутрішньо переміщених осіб, у яких виховується 147 дітей.


 

Захід відбувся за участі заступника міського голови Костянтина Петрочука, представників управління соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей.


На початку присутніх поінформували про основні зміни, що були внесені у чинне законодавство України щодо захисту прав внутрішньо переміщених осіб, а також із основними положеннями Постанови Кабінету Міністрів України від 05 квітня 2018 року “Про затвердження Порядку надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів” зі змінами від 11 квітня 2018 року.


 

Потому учасників заходу привітав заступник міського голови Костянтин Петрочук. “Міська влада Луцька докладає максимум зусиль, аби допомогти людям, що опинилися у складних життєвих обставинах. На жаль, у зв’язку з трагічними подіями у нашій державі, ви змушені були залишити свої домівки, відтак вам щодня доводиться стикатися із різними труднощами. Ми співпрацюємо із різними громадськими організаціями, благодійними фондами, аби спільно надавати допомогу тим, хто цього потребує. У свою чергу, міська влада готова сприяти вам у вирішенні нагальних проблем”,- зазначив він.


 

 

Також в рамках зустрічі присутні мали нагоду задати запитання заступнику міського голови.


На завершення родини внутрішньо переміщених осіб отримали продуктові набори від ВОБФ “Дитяча місія. Україна”.


 

 

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити