image
 |  0 4 Липня 2018 | 12:03

Волинянин помстився за маму, забивши до смерті палицею дядька

Волинянин, аби помститися за знущання над мамою, побив палицею дядька. Від отриманих травм постраждалий помер у лікарні.
Трагедія сталася у селі Печихвости Горохівського району, пише Волинь-нова.
Слідчий Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області капітан поліції Тарас Літковець порушив кримінальне провадження проти жителя села Печихвостів, котрому 5 липня виповниться лише 23 роки. Скромний, завжди спокійний юнак, про якого лише хорошими словами розповідають його односельчани та друзі, котрий має бездоганну характеристику керівництва ТзОВ «Волинь-нова», підозрюється у скоєнні тяжкого злочину.
Тепер у Печихвостах кажуть, що ця історія розпочалася задовго до трагічного закінчення, бо 53-річний чоловік, який міг ще жити, допік своїм нахабством не лише юному Володимирові.
Тепер у Печихвостах кажуть, що ця історія розпочалася задовго до трагічного закінчення, бо 53-річний чоловік, який міг ще жити, допік своїм нахабством не лише юному Володимирові.
Іван Барановський вийшов із місць позбавлення волі у 2014 році. Спершу трохи пожив у Мар’їнці на Донеччині, та родина покликала його додому, щоб був якнайдалі від війни.
У Печихвостах Івана, як і годиться, по-христянськи в своїй хаті прихистили сестра з чоловіком, мама. Як захотів їхати до Польщі на заробітки, рідні виробили йому всі необхідні документи. Звідти горе-заробітчанин приїхав мало ні з чим, однак сім’я знову не дала невдячному пропасти. Жалувала, мовляв, який не є, та однієї крові.
Але, як мовиться, вовк змінює свою шкуру, та ніколи – натуру: хоч і старіє, проте не добріє.
Іван тому уподібнився. Робити не хотів, зате пристрастився до чарки. Швидко знайшов схожих на себе друзів у Печихвостах, Горохові, а у Рожищі, де, подейкують, мав подружку і підозрювався у скоєнні двох крадіжок. Навідувався і до рідних, але не з добрими намірами. Перекотиполе вичікував, щоб нікого не було вдома. Тоді брав усе, що потрапляло під руки, аби «заробити» краденим на горілку. Не сприймав ні благань, ні дорікань. Оковита настільки заволоділа розумом, що не міг стримуватися і піднімав руки на сестру, як швагро був на заробітках.
За попередньою інформацією, приводом для фатальної сутички Івана з племінником стало чергове її побиття.
Постійне сімейно-побутове насильство з боку дядька настільки допекло юнакові, який працював і трактористом, і допомагав по домашньому господарстві, що він не стерпів чергової образи своєму добропорядному сімейству. У якусь мить у руку хлопця втрапила палиця.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Проти волинського журналіста СБУ відкрила кримінальне провадження щодо державної зради (ВІДЕО)
Чи відбивався нею, чи захищав гідність найрідніших, інші деталі з’ясовуть правозахисники.
… У Волинській обласній клінічній лікарні Івана Барановського близько третьої години ночі госпіталізували в реанімаційне відділення. Цього ж дня близько 22 години він помер.
Наразі поліцейські вирішують питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити