image
 |  4 5 Липня 2018 | 11:31

Лучан запрошують на відвідини до тигреня Тріши

Всі охочі відвідувачі Луцького Зоопарку мають змогу побачити тигреня Трішу на прогулянці.
Про це йдеться на сторінці зоопарку у соціальній мережі Facebook.
«На численні прохання наших відвідувачів повідомляємо – погодні умови дозволяють тигричці Тріші трохи порадувати вас своєю присутністю. Отож, щодня об 11:00, 13:30 та 16:00 наші гості матимуть змогу побачити маля на прогулянці. Зважайте, що зміни у цей розклад можуть вносити безліч обставин», – зазначають в повідомленні.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькому зоопарку народився небезпечний хижак (ФОТО)

Проте в зоопарку наголошують, що на тигреня можна лише подивитися.
«Не гладити, не обнімати, не селфитися з твариною, не брати її в оренду для фотосесій (а це далеко не весь перелік ваших запитань). Просто поспостерігати за малям. Не забувайте, що малеча – хижак з гострими кігтями та зубами й інстинктами мисливця. Тому будьте обачні самі та не наражайте дітей на небезпеку прямого контакту з хай невеличким, але все ж – тигром», – кажуть в установі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Тигреня Тріша може покинути Луцький зоопарк

«Окремо також уточнюємо для відвідувачів, які все ж захочуть обійти ці заборони, – залишаємо за собою право випровадити вас з території зоопарку», – підсумовують в повідомленні.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити