image
 |  0 5 Липня 2018 | 07:07

У Самарі закликали місцевих приймати душ удвох, щоб вистачило води гостям

Самарські комунальники закликали жителів міста економити воду та приймати душ удвох через потреби гостей Чемпіонату світу з футболу.
Відповідне повідомлення розміщено на сайті компанії «Самарські комунальні системи». Матеріал із заголовком «Спека. Липень», - інформує "Вголос".
В останні дні через спеку, як пояснили в прес-службі, у Самарі збільшилося споживання холодної води.
«У міську систему водопостачання подається майже на 10% більше води, ніж у звичайні дні. Свій «внесок» вносять і тисячі гостей міста, які також споживають воду», - зазначили комунальники, помітивши також, що у деяких районах міста у години найбільшого використання відчувається деяке падіння тиску води.
«Економте воду – приймайте душ удвох», - попросили жителів у компанії «Самарські комунальні системи». Начальник відділу зі зв'язків з громадськістю «Російських комунальних систем (РКС) Самара» розповіла, що подібне звернення комунальників до місцевих жителів було жартом.
«Коментарів дуже багато. Слава богу, в основному люди розуміють жарт і реагують нормально. Хтось уже когось кличе до себе душ приймати. Спочатку душ удвох, потім чай удвох, загалом, всім добре від цього, ми сподіваємося», - підкреслила вона.

Чемпіонат світу 2018 року з футболу у Росії завершиться 15 липня.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський опозиціонер заявив, що перемогу в матчі з Іспанією Росія купила

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити