image
 |  0 5 Липня 2018 | 08:53

Волинські поліцейські провели робочу зустріч із ромами

4 липня заступник начальника ГУНП в області Сергій Козак та співробітники управління превентивної діяльності обласної поліції обговорили з представниками громадської організації «Терне Рома» питання забезпечення прав та законних інтересів ромської національної меншини в області.
Про це «ВолиньUA» повідомили прес-служба поліції Волинської області.

У центрі уваги робочої зустрічі було, зокрема, налагодження тіснішої співпраці поліції із представниками ромської громади з метою недопущення та попередження будь-яких протиправних проявів проти ромської національної меншини, яка проживає на теренах Волині. Окрім того, учасники зустрічі проаналізували можливості підвищення правового захисту та освіти ромів.
У заході взяв участь старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених голови з питань контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності управління забезпечення прав людини Національної поліції України Андрій Яцук.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцькі поліцейські зустрілися з активістами об’єднання ромів

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити