image
 |  0 5 Липня 2018 | 03:32

Волинські спортсмени здобули «срібло» на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування

Збірна команда Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій посіла ІІ місце на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування, які відбулись 27 червня – 1 липня 2018 року у Полтавській області.
Про це ВолиньUA  повідомила прес-служба Волинського центру туризму.
У змаганнях взяли участь близько 300 кращих спортсменів-орієнтувальників - 22 команди – вихованці позашкільних навчальних закладів з різних куточків України.
Впродовж чотирьох днів спортсмени вели напружену боротьбу за першість на різних дистанціях від 2,5 до 6,5 км. Кожен день волинські спортсмени були серед переможців в різних вікових групах. Так, два І-х місця здобув Юрій Черняк та І місце в Іллі Новосада у групі хлопців до 12 років, по три ІІІ-х місця мають Антоній Ліщук (група Ч-14) та Єва Ремба (група Ж-12), а також ІІІ місце здобули Наталія Гупік (група Ж-14) та Олександр Худик (група Ч-16). Завдяки хорошим виступам спортсменів волинська команда кожного дня була в числі призерів  - два ІІ-х місця та ІІІ місце.
У загальному підсумку за сумою очок, набраних спортсменами на різних дистанціях, команда Волинського обласного Центру туризму, спорту та екскурсій посіла ІІ місце на Всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування серед позашкільних навчальних закладів, поступившись лише спортсменам із Сумщини.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У поточному році в Любомльському районі буде 5 сучасних спортивних майданчиків

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити