image
 |  2 5 Липня 2018 | 05:15

Волинську «Співаночку» відзначили на вокально-танцювальному змаганні в Іспанії

Вокальний ансамбль «Співаночка» подорожував Європою і представляв Україну на вокально-танцювальному змаганні в Іспанії.
Талановиті волиняни здобули чергову відзнаку на 9 Міжнародному фестивалі пісні і танцю Льорет де Мар.
Керівниця «Співаночки» Тетяна Ярошик розповіла «Таблоїду Волині», що подорож промайнула казково, залишивши феєричні враження.
«Горджуся, що ми своєю співочою програмою мали можливість продемонструвати світу усю красу української пісні! Адже нас слухали іспанці, італійці, турки, індійці, хорвати, литовці, та найголовніше, що ми змогли пісенно підсилити любов до рідної землі великої української діаспори в Іспанії. Дякую усім моїм талановитим, найкращим і витривалим учням, що змогли взяти участь у поїздці, нашим люблячим батькам, які щодня були поруч, допомагали та підтримували, організаторам туру за феєричні враження і велика хвала Богу, що все прекрасно здійснилося, всі здорові і щасливі повернулися додому! Люблю і ціную кожного у нашій дружній родині!», – зазначила керівниця.

Кількість країн, в яких побували маленькі артисти вражає: Угорщина, Словенія, Франція, Італія, Іспанія та Монако!
«За 12 днів подолати 5600 км Європи під силу лише по-справжньому фанатам своєї справи, людям, в душах яких горить вогонь авантюризму, експромту, бажання відкриття світу та солодкий смак подорожей! Ми дійсно справжня команда професіоналів з своїм цілеспрямованим характером, веселим настроєм, дружньою підтримкою один одного. Я тільки зараз до кінця усвідомлюю значення нашої поїздки!», – ділиться Тетяна Ярошик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пилип Іллєнко: «Забавку» у вигляді кінематографа як артхаусного кіно може мати маленька країна задля її престижу


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити