image
 |  0 6 Липня 2018 | 13:33

Працівник Верховного суду, який гасав напідпитку, зліг на лікарняний

Скандальний п'яний водій Олег Ляшок, який пропонував поліцейським "забухати" і показував середній палець, зліг на лікарняний.
Консультант Верховного суду не з'являється на роботі, а телефоном повідомляє, що захворів, повідомляє ТСН.
Ще на початку тижня чоловіка не знали навіть на подвір'ї його багатоповерхівки, а тепер про нього говорить чи не кожен. Побаченому в ролику сусіди дивуються. Кажуть, що із самим Ляшоком майже не перетинаються і бачили його вкрай рідко, а от з родиною спілкуються, і характеризують їх лише з кращого боку.
Не знала підлеглого до ролика і керівник апарату Верховного суду. Тепер прізвище Ляшок там на слуху у кожного. Проте від роботи його не відсторонили.
"Не відсторонений, оскільки закон чітко визначає, у якому випадку проводиться відсторонення і на який термін", - пояснюють у суді.

Чи є пункти закону про держслужбу, за якими можна звільнити за такий проступок, визначатиме дисциплінарна комісія. За законодавством, звільнити можна за повторний прогул. Якщо ж дисциплінарна комісія встановить факт неетичної поведінки чи виявить дії, що підривають авторитет дерслужбовця, то за це передбачається тільки догана. На роботі Ляшок у день нетверезих пригод був точно, о котрій пішов – ще з'ясовують. Як тільки він вийде з лікарняного, документи знову перевірятиме дисциплінарна комісія. За законом, проступок там можуть розглядати до півроку, а якщо не витримати всю процедуру, то будь-яке рішення Ляшок зможе оскаржити в суді.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У центрі Києва молоді люди фотографувалися з російським прапором

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити