image
 |  4 6 Липня 2018 | 08:21

У Луцьку на ремонт мосту на Ковельській потрібно 13 мільйонів (ВІДЕО)

У Луцьку міст на Ковельскій вже близько двадцяти років не ремонтували.
Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
https://www.youtube.com/watch?v=wh-ICjzpCmM
Нагадаємо, що ми повідомляли раніше, що лучани обурені небезпечним станом мосту на Ковельській.
На тротуарах не латані діри та щілини між бетонними плитами, а дорога вся у вибоїнах. У такому стані один із мостів через річку Стир у Луцьку. За словами місцевих його не ремонтували близько двадцяти років і вже прийшов той час, коли реконструкція просто необхідна.
Про те, аби його відремонтувати почали говорити ще наприкінці минулого року. За словами головного комунальника Луцька, на розробку проекту реконструкції місто виділило півмільйона гривень. Тривалий час документація проходила експертизу, та вже зараз до початку робіт рукою подати. Уже навіть провели тендер.
Читайте також:  У Луцьку на березі Стиру хочуть збудувати торговий центр 
Поки переможцем є Івано-Франківська компанія "ПБС", вони не перший раз виконуватимуть подібні роботи, бо спеціалізуються на ремонті дорожнього покриття. Серед фірм, які брали участь у тендері і дві волинські: Луцькавтодор-сервіс та "РБП Транс-Мост".
Отож, ремонт мосту на Ковельскій має розпочатися як тільки затвердять виконавця робіт, часу скільки на це знадобиться - наразі не відомо.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити